PagiPC
About Entry Twitter
Ramadhan Kembali
Friday, 20 July 2012 • 22:22:00 • 0 comments


Salam Ramadhan Al-Mubarak semua J Hihi . Anis rasa macam dah lama je tak update blog niaa . Sorrylah kalau agak dah berhabuk + bersawang sawang sikit blog nihh . Busy kalahkan orang yang hado anak “ Weee :D (masalah yang tak dapat dielakkan) . Pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan ken ? Cepat sangat masa berlalu , bak kata pepatah seperti air yang mengalir di sungai ( Hahaha . Bajed budak sastera jee aku , padahal tak pun ) . Hari ni (Sabtu) first day puasa untuk this year 2012 . Wiwiwi . Cop cop ! Lupa nak wish HAPPY FASTING sume . Jangan ponteng haaa :P




Awok awok sume puasa takk nih ? Kalau puasa bagus * nah amek duit raya seposen (kumpulkan) Hihi . Anis pun sememangnya puasalah ken walau keadaan Anis macam nih yang masih dengan bantuan ubat . Sahur ape korang tadi ? Mesti best bestkan menu korang . Tadi Anis sahur 2ketul nugget jee dengan seteguk air kosong + ubat tahan sakit ( ubat perut dengan ubat **** dah habes ) :/ . Ibu suruh Anis makan nasi tapi macam biasalah alasan “ along taknak makan sebab sakit perut K Takpelah bu , kenyang ibu kenyang jugaa lah along niaa . peaceee A

Malam tadi pergi TERAWIH dekat Masjid Serting 2 . Satu family pergi terawih malam tadi , mengeratkan silaturahim . Hehe .  Ramai , saf perempuan tuh penuh laa . Aww aww . Meriah gilaa , serius meriah . Macam sembahyang Raya je Anis rasa * lambat lagi nak raya okey  .  Hee . Masjid sini buad 8rakaat + 3witir . Kitaorang Isyak sekali dekad situ . Best best C . Masuk pintu masjid tu terus nampak Sally dengan Siti . Tak lama tu Asilah pulak muncul . Hihi . Dia nihh memang selalu Anis jumpa dekad masjid :D Habes pukul berapa Anis pun tak sure sebab lepas terawih terus pergi rumah Cik Milah minum minum , tengok KELANTAN VS QPR . Bukannya bawak phone . Sampai rumah pukul 11 lebih .

Sebelum tidur semalam , Anis set jam pukul 4:45PAGI . Pagi tahu ? PAGI . Hihi . Ada sebab sebenarnya bangun awal tu . Macam-macamlah nak buad . Selalunya ibu yang kejutkan dulu . Tapi yang nih tak yah kejut , dah bangun 10minit awal . Weee . Bangun bangun je terus basuh muka dengan amik wuduk . Then terus amek phone search name “ PRINCE CHARMING “ . Bila dah jumpa , call lah ape lagi . Cuba Try Test call dengan hati yang dup dap dup dap nihaa . Tapi tak diangkat pun . Its okey lhaa , dia memang macam tu kalau nak bangun tidur . Rindu nak kejutkan dia bangun macam dulu sebenarnya  . Anis pergilah solat sunat dulu , habes solat call balik , pun sama tak angkat . Aishhh . Nyenyakknya awokk tidur ken pagi ? Anis try call untuk kali yang ke 3 .. hmmmm still sama lah , dia tak angkat L Never mind lah , sapelah kita nih untuk dia nak angkat call kita . May be dia dah ada orang lain yang kejutkan kut .  Nak try call lagi tapi dia orang punya . Ohh lupaa K But Anis still degil lagi , then Anis hantar text dekad dia # kejut dengan text pulakk . Sama jee , tak balas pun . Anis akan tetap tunggu text dari dia . Heee . Pendek cerita Anis bangun awal sebab nak kejutkan dia bangun sahur tapi dia … Hmm . Agak touching jugaalah Anis disitu . # muka tak malu . Selamat bersahur ea pagi .

Okey , Anis nak stop membebel dululah . Tahu dah muak + penatkan baca entry panjang panjang ken ? Hihihi . Chillax lhaa . Thanks sebab sudi menjenguk , meninjau , melawat , menjeling dan yang sewaktu dengannyalahh kan ke blog Anis .  Hope tak keberatan untuk datang membaca lagi . Hehe :D Happy Fasting Prince Charming Assalamualaikum J




                                                                                                                                                                 


PASTFUTURE
Hello;
Hi *wave hand* I still love him and never give up for us . Thanks follow my blog
Shout !
"Don't use this cbox! Just example!
Memory
Dear Ahmad Mustaqim , please forgive me and wanna be like before this
  • Seandainya ....
  • Honesty
  • Sampai bila ? :'(
  • Ohhsem Day ♥
  • Miss him :(
  • Down :'(
  • Aku Rindu Dia Ya Allah
  • Hay , Morning peeps ;)Rini nak share something pa...
  • My Prince Charming

  • Big Clap!
    Template :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome