PagiPC
About Entry Twitter
Aku Rindu Dia Ya Allah
Saturday, 21 April 2012 • 06:15:00 • 0 comments


Hai korang , tengah buad apa waktu2 macam ni ? Mesti tengok bola right ? Argghhhhh !
Aku takde mood nak tengok bola . Aku nak tengok PRINCE CHARMING aku .
Aku rindu dia wei . Dah 2hari dia tak reply2 text aku . 
Aku tunggu2 je  ni . Tahu tak aku rindu dia ?
Aku rindu dia sangat . :'( Sobsob
Besok dia nak pergi Melaka . Ada kem , 5hari pulak tu .
 Dia nak pergi pun dia takde bagitahu aku , may be dia nak bagitahu karang kut .
Weiiii ! Aku akan merindui kau dan selama 5hari aku tak dapat tengok muka kau . 
SUMPAHHHHH ! AKU RINDU KAU SAYANG :'(
ape air mata aku asyik keluar je ni ..... aku rindu kau lhaa . tlong reply text aku .
Bila dekad sana nanti jaga diri ea sayang . Jangan nakal2 . Ingat dekad orang tau .
Jangan tinggal solat . Jangan nak noty2 dengan girl lain pulak . Kawan takpe . 
Orang nak kau jadi milik orang SATU SATUNYA . orang taknak kau jadi milik orang lain .
Orang harap pintu hati kau tertutup untuk perempuan lain dan terbukak hanya untuk orang sorang .
Pleaseeee ! Reply text orang . Orang perlukan kau sangat2 . 
Orang FOBIA nak call kau sebab orang takut tah sesapa akan jawap macam ritu .
Orang down gila time ritu bila orang lain yang jawap lepas tu perli2 orang .
Orang taknak dihina macam tu skali .
Pleaseee reply ea sayang .
Orang tunggu ni . Jangan lupa jaga diri ea . Orang tunggu kau balik sini .
 Orang doakan semuanya selamat dekad sana . Jangan lupa call orang ea .

♥ ♥I MISS YOU PRINCE CHARMING♥ ♥
♥ ♥I NEED YOU PRINCE CHARMING♥ ♥
♥ ♥I LOVE YOU PRINCE CHARMING♥ ♥

♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥


PASTFUTURE
Hello;
Hi *wave hand* I still love him and never give up for us . Thanks follow my blog
Shout !
"Don't use this cbox! Just example!
Memory
Dear Ahmad Mustaqim , please forgive me and wanna be like before this
  • Hay , Morning peeps ;)Rini nak share something pa...
  • My Prince Charming

  • Big Clap!
    Template :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome