PagiPC
About Entry Twitter
Tuesday, 13 March 2012 • 20:32:00 • 0 comments


Hay , Morning peeps ;)
Rini nak share something pasal gadgets yang aku idam-2 ken .
Takde lah vastevoom sangat benda alah tu .
Tapi aku teringin bona nak ado .
Pagi kemarin ayah ado tnye .
Tapi ayah bukan tanya camera or phone .
Tapi ayah tnye camera or lappy . 
Umang aii . Kemain payah nak buek pilihan .
Tapi den nak phone sobab phone den dah jahanam . 
Nasib baek sayang den sorang tu ado .
Heee . Suko den , tapi buntu nak mano satu .
Nak tahu tak apo benda alah tu ? 
TAAAADAAAAAAA ;)




Nilah DSLR D3100 Merah 

Aku tahu aku dah ketinggal dri org lain , tapi watlek sudaa lah ken , 
bukan orang kayo mcm korang sonang dapek .
Hehehe . Cepatt la ayah tlg belikan . Hahaha 




And one more ni lhaa phone yang aku nak tu .
Nokia C2-03 .
Baru tak baru jugak la ken . 
Ibu , along nak phone ni . Pleasee . Heee



Hahaha . Okey la , tu jelhaa dulu yang nak story , ttbe hilang pulak idea nak cite .
Hahaha . Okey bhaii . Winkwink ;)

Selamat Terhibur . Kihkihkih


PASTFUTURE
Hello;
Hi *wave hand* I still love him and never give up for us . Thanks follow my blog
Shout !
"Don't use this cbox! Just example!
Memory
Dear Ahmad Mustaqim , please forgive me and wanna be like before this
  • My Prince Charming

  • Big Clap!
    Template :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome