PagiPC
About Entry Twitter
Seandainya ....
Tuesday, 3 July 2012 • 10:34:00 • 0 comments


Masih tak terlambat lagi kut aku nak wish SELAMAT DATANG JULAI . aku harap bulan ni lebih baik dari  bulan yang lepas . Mudah mudahan lha kan ? Hmm .. Sekarang jam pukul 12.25 a.m. . Aku ulang woii A.M . Pagi tu kan ? Paham tak maksud tersurat dan tersirat disitu ? Tak paham ? Takpee lhaa , bia aku je yang paham sorang2 .

Hari ni , tahu dah berapa hari bulan ? Tahu tak ? Hari ni 4 JULAI 2012 . I repeat 4 , 4 okey ? Hmmm :'(
Sedih pulak wei bila teringat tarikh ni . SubhanaALLAH , ALLAH je yang tahu perasaan aku sekarang wei .
Kau kau orang tahu ape ade dengan tarikh 4 tu ? Huhhh , tu tarikh kiteorang . Atoitoitoii nape air mata aku menari-nari nak keluar ni . Awak , awak ingat tak tarikh ni ? Seandainya lah kan , kita dah 8 bulan dah awak hari ni . Tapi ,,, awakkk ? Saya teringat time kita same2 . Awakk , saya bahagia dengan awak .

Awak , saya rindukan awak sangat . Lepas semua ni berubah , pelajaran saya terganggu . Result mid year saya menurun :'( Saya macam hilang arah sume tu . Saya perlukan semangat awak . Awak , saya sebenarnya dah tak sanggup dimalukan depan kawan-kawan saya , awak tahu tak ? Kenapa awak sanggup buad macam tu ? Walau benci macam mane pun awak dekad saya , tapi jangan lah malukan saya depan mereka sume . Saya tersenyum tapi saya down . Awak , hina sangat ke saya sampai patut dilayan macam ni ? Saya tak mintak pun awak layan saya macam tu . Saya hanya mintak awak didik saya untuk menjadi seorang yang bersikap benar . Saya rindu awak dulu . Astagfirullah . 

Awak , saya rasa lame sangat dah saya tak nampak awak . Since beberapa bulan ni kelas kita huru hara kan ? Byak sangat aktiviti yang semua nak masuk . Aktiflah katekan . Last nampak awak hari Rabu minggu lepas, sebab saya ade latihan teater masa tu . Time dalam bilik utiliti tu . Ya Allah , hanya Allah je yang tahu perasaan saya bila saya nampak bende tu berlaku depan mata saya sendiri wak . :'( saya tak kuat , saya tak kuat . Time tu jugakk saya nanges depan budak2 ni . Ohh myy . Saya dah tak tahan sangat time tu , awak buad saya macam tunggul kayu je dalam bilik tu . Ke memang saya tak pernah wujud bagi awak ? Awak , saya sayanng awak . Tolonglah jangan ulangi perbuatan tu depan mata saya . Saya tak sanggup . Okey , hari Khamis seharian saya tak jumpa awak sebab saya g teater tu . Huhhh . Jumaat ! Ha Jumaat , tu pun nampak awak sekejap je dekad kantin . Aww aww , awak berbaju melayu . Okey , awak macho habes . Cair , sumpah ! ;/ Tu je lha nampak awak , sampai lha sekarang . Saya tak nampak nampak pun awak :( Isnin awak datang , tapi saya pergi check up . Selasa saya datang , awak pulak pergi contest tu kan ? Ape ? Solar Car dengan Rocket kan ? Okey good luck . Tak silap awak pergi sampai hari Khamis kan ? Huhh haii . Besok saya takda , saya kene pergi jumpa doktor balik :'( 

Besok saya cuti lagi sebab nak x-ray dan tunggu jelah apa yang akan berlaku .Awak tahu tak saya sakit sekarang ? Saya rasa awak tak tahu . Awak , saya kene kuat sekarang untuk lawan sakit saya ni . Entah macam mane boleh melarat larat sampai macam ni sekali . Seandainya awak tahu , saya nak awak doakan saya k . Itu pun dah cukup beharga gila dah bagi saya . Awak ,  kalau apa apa berlaku dekad saya , boleh tak saya nak jumpa awak ? sekejap pun jadilah . saya nak dengar suara awak ... SubhanaALLAH . Ya ALLAH  tolong kuatkan hambamu ini .   Saya teringin sangat , lama dah saya harap . Tapi saya takut nak cakap dengan awak . Kenapa saya takut dekad awak ni ? Huhhhh ~ :/

Awak , awak kene ingat , jangan terlalu bagi harapan yang tinggi dekad someone kalau kita mampu . Saya sedang mengharapkan sesuatu yang sukar untuk saya capai kembali . Saya yang tanggung derita tu wak . :'( Awak , awak jaga akak baik2 k . Bahagia awak , bahagia lha saya . Saya nak awak tahu yang saya sayang awak sangat sangat . Saya takkan pernah kenal erti putus asa dan saya akan tunggu awak . InsyaALLAH , saya akan cuba semampu saya . 

Awak , saya dah jarang nanges dekad sekolah . tapi dekad ruma ? Biar Allah jelah tahu . Setiap masa ingatkan awak . Kalau duduk dalam bilik lagi lah , tengok dinding je bole nanges . Payah sangat awak tahu tak nak terima hakikat semua ni . Lepas satu satu yang terpaksa saya lalui . Saya cuba kuatkan semangat walaupun saya tahu saya tak mampu . Sekarang kalau saya dah tak tahan sangat , saya akan bercakap dengan PENYU tu tak pun dengan gambar awak . Saya anggapkan awak dengar semua tu . Awak , saya ada buad diari hidup saya tentang saya dengan awak . Nanti saya akan bagi dekad seorang kawan yang rapat dengan saya . Bila saya dah takde nanti , awak mintak dekad dia ea . Saya nak awak baca . 

Awak , jangan lupa jaga diri ea . Jaga kesihatan awak tu . Saya risau kesihatan awak . Kalau tak sihat terus makan ubat tau . Jangan lupa solat ea . Awak , lepas ni jangan selalu sangat keluar malam ea . Awak tu sekolah lagi . Ha lagi satu , pleasee lepas ni dengar kata mama dengan abah , hormat mereka tahu . Kirim salam mama abah k . Jangan lupa Amin , jaga dia elok2 . Never stop thinking of you all . 


Take care my always prince charming :*
PAGI <3




*Aku stop la wei , lappy dah basah . :'(
Join aku nanges jom , nanti sambung story lagi . Tatata :/



PASTFUTURE
Hello;
Hi *wave hand* I still love him and never give up for us . Thanks follow my blog
Shout !
"Don't use this cbox! Just example!
Memory
Dear Ahmad Mustaqim , please forgive me and wanna be like before this
  • Honesty
  • Sampai bila ? :'(
  • Ohhsem Day ♥
  • Miss him :(
  • Down :'(
  • Aku Rindu Dia Ya Allah
  • Hay , Morning peeps ;)Rini nak share something pa...
  • My Prince Charming

  • Big Clap!
    Template :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome